YMI-erklæring om Ukraine

Y's Men International (YMI) er dybt bekymret over den nuværende situation i Ukraine. Vi har en tilstedeværelse i Ukraine og andre østeuropæiske lande samt igangværende projekter i partnerskab med KFUM i Ukraine.

 

Vi beder om en forandring af hjerter og sind, for deeskalering og for dialog i stedet for trusler og militære aktioner, i betragtning af den død og lidelse, som enhver væbnet konflikt uundgåeligt ville bringe over Ukraines børn, kvinder og mænd.

Vores tanker og bønner går til vores søstre og brødre i Ukraine og nabolandene der er direkte påvirket. Vi vil fortsætte med at tage vores egne små skridt for fred og helbredelse som en del af vores fokus på ”Helbred verden med kærlighed og værdighed”. KFUM har en stærk tilstedeværelse i de berørte lande. Der er udarbejdet en indsatsplan under ledelse af KFUM Europa og verdensorganisationen i KFUM.

Y’s Men International og Area Europa vil arbejde tæt sammen KFUM Europa. Det har tidligere  dokumenteret erfaring og indvirkning på fredsskabende projekter. Men også kapacitet til at lede opgaven med at støtte de mest berørte mennesker gennem mellem- og langsigtede løsninger i Ukraine og de berørte nabolande.

På det internationale  midt – års møde, der blev afholdt den 26. februar 2022, godkendte den internationale præsident et indledende bidrag på $ 10 000 til KFUM Europa for at støtte projektet.

Vi appellerer til vores klubber og regioner om at bidrage yderligere ved at donere til Helbred Verden - Ukraine Appellen.

Besøg https://www.ysmen.org/our-work/international-support/heal-the-world/ukraine-appeal / for detaljer (engelsk)

Tilbage til nyhedslisten